Duniaku Duniaku

Duniaku dunia tanpa sempadan. Di sini imaginasi, idea, angan-angan, impian, dan fantasi semuanya bebas. Peri-peri? Kuda unicorn? Ya, semuanya ada di DUNIAKU.

Hate it when...

...people make fun of you whenever you try to share something good.
...people try to spout nonsense about you, when they themselves know that its not true.
...you cannot argue about things 'coz you'll end up being seen as the bad guy.
...there's people who like to offend you even when you never did anything to them.
...someone don't know when to stop from offending others.
...people never show any form of regret for the mistake they've done.
...all you can do is be patient.

But, still...I'm grateful because I still can be patient and not being intimidated by all that. Alhamdulillah...

May Allah keep on granting me with patience and strength.

* I know that I'm not perfect. Instead, no one is perfect but Allah The Almighty. However, I'm not too bad of a person that you might think of...but I admit, I'm also not that 'good' too...fair isn't it? :)

5 pendapat menarik:

rilek beb..
nnti kt goyang inul lg eh..opss!

Tabahlah... kalau ye pun dulu2 kita tak baik, takkan kita tak boleh nak jadi baik sekarang kan? Orang yang menyindir tu, kalaupun mereka bergurau, mungkin dia rasa dia angel. Hehehe. (Pasti sebab dari status ni.)

hana: hahaha...ske goyang2 dah skrg ni eh...hehe :)

husna: betul tu, tapi sepatutnya kalau nak buat cerita tu agak2 la kan?...tak menjaga sensitiviti langsung...huhu

walaupun mende tu x betul dan saya xberapa nak kisah, tapi still rasa xsedap hati la sbb orang akan ada persepsi tak baik akan kita...tapi, hmmm...malaslah nak fikir bnyk2...haha ;p

adi... ilek k... bior ler org nak kata... sabar... tp agak2 ko x leh handle... ko pulangkan jek balik paku buah keras diorg tuh...

tu ar sabo je la kan...hmmm, pulang paku buah keras eh...masalahnye, 'slalu' plak aku marah2 org kan...so xtau cmne nak sound...hahaha ;p

Siapa Aku?

My photo
Sang penglipur lara dari dunia nyata yang terkadang lebih menggemari alam fantasi.

Duniaku Duniaku

Mari bercerita. Mari berimaginasi. Mari berfantasi. Mari berkongsi idea. Ya, mari!

Klik-klik =)

There was an error in this gadget

Hall of fame

Lawatan

Hai kamu! (^_^)

Pelawat

Cantabile~~~

Interaksi

Bicara hati (^_^)

Mari menonton!

Loading...

Blog updates